Plannen maken

Gepubliceerd op 27 november 2022 om 21:17

Onze woningen gaan in de verkoop en dan rijst de vraag: Waar gaan dan we wonen? Vele opties passeren de revue. We besluiten een stacaravan te kopen. Achter de schuur is plek zat, alleen moeten er wel wat struiken gerooid worden. Eerst maar eens internet afstruinen. Het aanbod is groot en de kwaliteit is nogal verschillend. Als je de verkopers moet geloven dan is verder zoeken niet nodig. Het zal allemaal wel maar van het aangebodene worden we niet vrolijk.
Op een mooie zonnige zaterdag is het zover, we gaan opzoek naar een redelijk exemplaar. Voor de eerste stacaravan hoeven we niet ver te rijden. Als we het erf oprijden kijken we elkaar aan en zonder iets te zeggen weten we het al: Dit gaat hem niet worden.

We bezoeken een paar (sta)caravancentra, er gaat een wereld voor ons open. Wat een variatie in prijs en kwaliteit. Wat we al snel leren is dat er een verschil is tussen stacaravans en chalets.
Of het aan het mooie weer heeft gelegen weet ik niet maar nog diezelfde zaterdag komen we bij een stacaravan/chaletboer een leuk exemplaar tegen die voor ons een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding heeft. Na een nachtje slapen besluiten we dat dit Top-chalet de onze moet worden. Een chalet en geen stacaravan.
We gaan weer op pad, het is heerlijk cabrio-weer. Dak open en via allerlei binnen weggetjes naar chaletboer. We worden het snel eens en de handtekeningen worden gezet. Levering 20 juni. Achteraf gezien ging het allemaal wel vrij vlot.

We kunnen beginnen met kwartiermaken. Boompjes en struiken verwijderen en een sleuf graven waarin het chalet zo ingereden kan worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Ina Breider
een jaar geleden

Wat leuk Geja..❣️