Weekendje weg

Gepubliceerd op 3 september 2023 om 23:08

Als je niet oppast dan zijn we dag in dag uit bezig met de verbouwing. Dus we maken tijd voor ontspanning. Een wandelingetje maken, eindje fietsen of een ritje maken met de Landrover. Een ritje maken op de BSA zonder pech wil nog niet echt lukken.

Als sinds jaar en dag ben ik lid van de BSA-ownersclub Nederland. In al die ruim 40 jaar heb ik nog nooit een treffen bezocht of aan een tourrit meegedaan. Is ook lastig als de ene BSA in onderdelen op zolder ligt en de andere om de haverklap de geest geeft. Maar ja de OudeDame blijft kuren hebben.


Het treffen is in Pieterburen in het centrum van het dorp. 

 

Het ontbijt wordt geregeld door de organisatie. Iedereen steekt helpt mee.


Begin dit jaar stond er een oproep in het clubblad. Wie wil helpen het Noordertreffen te organiseren. Hmm, dacht ik: "Zou ik ook wel eens heen kunnen gaan op de OudeDame. De bouwwerkzaamheden gaan gestaag door en het treffen raakt wat op de achtergrond. De tijd vliegt en het volgende clublid ligt alweer op de deurmat. Weer staat er een oproep voor hulp. Tja, zover is het hier ook niet vandaan. Een paar dagen later stuur ik een berichtje dat ik wel wil helpen. Niet lang daarna wordt ik gebeld door Hans en wordt er helemaal in meegezogen. 

Eind juni gaan we op weg naar Pieterburen, naar het Noordertreffen. De voorbereidingen zijn achter de rug, we zijn er klaar voor. Geja is ook mee met een paar boeken en een handwerkje. “Daar kom ik het weekend wel mee door”. Aan het handwerken is ze niet toegekomen en maar een paar bladzijden gelezen.

Het was een beregezellig weekend. Het handwerkje is onaangeroerd gebleven en het lezen is beperkt tot een paar bladzijdes.Niet iedereen kan terugkijken op een pechvrij weekend. Maar er is genoeg hulp en deskundigheid om elk probleem op te lossen. 

 


 

 

Klaar voor een ritje naar Lauwersoog. Op het programma stond een langere rit maar door de pittige buien 's morgens is de rit toch maar geschrapt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.