De Kantine

Gepubliceerd op 20 maart 2023 om 08:00

Keukentafel
Iedereen die hier aan het werk is zit tijdens de schaft gewoon bij ons aan tafel in de woonkamer. Gezien de situatie rondom ons huis, met een minimale verharding, kan het zomaar gebeuren dat er iemand met z’n 'smerige poten' zo naar binnenloopt. Op een gegeven moment moet de woonkamer ook aangepakt worden en moet we verkassen. De planning is dat we dan tijdelijk in het nieuwe logeergedeelte kunnen wonen. Schaften bij ons aan tafel kan dan niet meer, de ruimte is te klein en als alles nieuw is dat ook niet handig. 

UItzicht vanaf de keukentafel


Schaftkeet 
We hebben een tijdje op internet gezocht naar een schaftkeet. Zoals met vele dingen geldt ook hier: Des te lager de prijs, des lager de kwaliteit. Soms zit er in de schaftkeet ook een toilet en ook daar wordt je vaak niet vrolijk van. Dus, opzoek naar een alternatief. We fantaseren erop los hoe we dat moeten gaan aanpakken. Langzaam rijpt er een plan die uitvoerbaar is. 

 

Deze schaftkeet werd aangeboden op Marktplaats. Gaan we over tot koop dan moet hij op transport. En dan moet hij nog gebruiksklaar gemaakt worden.


Kantine
Door hardop samen te fantaseren is ook de indeling van de werkplaats en de beide fietsenbergingen ontstaan. Dat we een zolder op onze fietsenberging willen maken stond al wel vast. Toen bedachten we: Even vier muren met een plafond maken en de kantine is klaar. Om boven te komen gebruiken we de trap die al decennia lang in de schuur staat en vrijwel niet is gebruikt.

De vloer van de kantine boven de fietsenberging.


Onder de fietsenberging en boven de kantine in aanbouw


Nu vanaf de andere kant. Links onder de schuine kap komt de wc.Decennia lang nutteloos in de schuur gestaan. Nu weer in ere hersteld.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb